Werkconferentie op 4 november

In de kleurrijke omgeving van Avifauna zullen we kort terugblikken op de successen en de parels van dit provinciale programma in de afgelopen jaren, waarbij veel stadskinderen het groen in en rondom de stad hebben ontdekt.. Ook gaan we gezamenlijk op zoek naar nieuwe wegen en verbindingen rondom de thema’s: publiek-privaat ondernemen, nieuwe coalities, gezondheid, landschapstafels in relatie tot Groen doet Goed, bereikbaarheid van groengebieden, leereffecten tot nu toe, nieuwe subsidieronde en uitwisselen lokale successen.

Het thema van de bijeenkomst is: Groen doet Goed, nieuwe uitdagingen en verbindingen!

Voor deze bijeenkomst zijn de wethouders van de deelnemende gemeenten, geïnteresseerde gemeenten en de bestuurders van de terreinbeherende organisaties, betrokken ondernemers, regiovervoerders en hun projectleiders uitgenodigd.

Wanneer: 4 Vrijdag 4 november van 09.30 – 12.30 uur
Waar: Stadhuis, Stadhuisplein 1,
2405 SH, Alphen aan den Rijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s