Meer dan 600 kinderen naar buiten tijdens Scharrelkids winterspelen

Op 17, 21 en 24 februari waren er op drie locaties langs de rivier de Rotte de Scharrelkids winterspelen. Vanuit de stad trokken meer dan 600 kinderen naar de buitengebieden om daar mee te doen aan allerlei activiteiten, zoals pijl en boog maken, uilenballen pluizen of rijden in de slee achter een roedel sledehonden. IVN (Groen Dichterbij) en De Stad Uit organiseerden de Scharrelkids winterspelen met als doel kinderen en hun ouders te laten kennismaken met bijzondere groene locaties en leuke buitenactiviteiten. 

Kinderboerderij de Blijde Wei, Taka Tuka tuin Zevenkamp en Eetbaar park, en Outdoor Valley en natuur- en vogelwacht Rotta  waren elk op een andere dag het podium voor alle activiteiten. Alle drie de locaties liggen aan de buitenrand van Rotterdam en zijn niet ver van de stad. De winterspelen laten zien dat er ook in de winter genoeg buiten te beleven valt.

Scharrelkids winterspelen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s