Natuuruitjes meest populaire kinderuitjes in Den Haag

Buitenactiviteiten, zoals klimmen, klauteren en de natuur ontdekken, zijn de meest populaire kinderuitjes van 2015 in en om Den Haag. Dit blijkt uit een overzicht van Kidsproof Den Haag. Ondanks de digitalisering is het dus zeker niet zo dat ouders hun kinderen alleen maar achter de (spel)computer laten zitten. Ouders trekken er graag op uit met de kinderen.

Vooral  natuurspeelbossen zijn populair, maar ook ‘naar buiten’-uitjes zoals slootjessafari’s, fruit plukken, strandjutten en speurtochten doen het goed. Voor komende jaren wordt ook nog eens een toename in natuur- en techniek aanbod voor kinderen verwacht. Het gaat dan met name over kleinschalige lokale activiteiten als tegenhanger voor de grote pret- en vakantieparken.

kidsproof natuuruitjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s