FSC Junior Fotocompetitie

Groen doet goed en FSC vinden de Nederlandse natuur niet alleen heel mooi, maar ook superbelangrijk. Daarom zetten we de Nederlandse bossen en parken komende maanden in het zonnetje, met de FSC Junior Fotocompetitie! Iedereen tussen de 6 en 12 jaar mag meedoen. Er zijn coole prijzen te winnen, zoals een digitale camera of kaartjes voor de Apenheul.

Kikkers zoeken. Bomen klimmen. Hutten bouwen. De mooiste avonturen beleef je in de natuur. En je kunt er prachtige ontdekkingen doen. Hoe? Kijk goed. Wees muisstil. En wie weet zie je zomaar een eekhoorntje voorbijkomen. Of een edelhert! Samen met duizenden andere diersoorten bewonen zij het Nederlandse bos.

Stuur een foto uit jouw favoriete bos. Laat hiermee je leukste stukje natuur zien. Geen bos in de buurt? Geen zorgen. In het park vind je ook mooie beestjes. En te gekke bomen!

Mail je foto voor 8 oktober naar info@fsc.nl o.v.v. ‘FSC Junior Fotocompetitie’.
Stuur ook mee:
– Je naam en leeftijd
– De locatie van je foto
– Een korte beschrijving van je foto

De beste inzendingen worden eind oktober tentoongesteld op het Wildlife Film Festival Rotterdam. Hier maakt een professionele jury de winnaars bekend. Ook worden de mooiste foto’s uit Zuid-Holland in november tentoongesteld op de slotconferentie Groen doet goed.

Meer weten? Kijk op www.fsc.nl/fotocompetitie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s