Samenwerking Wildlife Film Festival Rotterdam en De Stad Uit

Van 29 oktober t/m 1 november vindt het Wildlife Film Festival Rotterdam (WFFR) plaats. Onderdeel van het WFFR is een educatief kinderprogramma. Dit kinderprogramma wordt gerealiseerd in samenwerking met De Stad Uit en Natuurmonumenten. Op 22 mei nemen 85 basisschoolleerlingen deel aan een excursie van De Stad Uit naar Tiengemeten. Tijdens deze excursie maken leerlingen in groepjes hun eigen wildlife filmpje dat tijdens het festival op het grote doek wordt vertoond! Tijdens de vertoning op het festival wint het beste filmpje een prijs.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s