Groen doet goed Dordrecht van start met feestelijke kick-off

Dinsdag 30 september vindt de feestelijke kick-off plaats van het nieuwe programma Groen doet goed. Ruim 450 basisschoolleerlingen krijgen die dag een voorproefje van het actieve en educatieve programma dat Dordtse kinderen enthousiast maakt voor een bezoek aan de Biesbosch.

Groen doet goed

De natuur saai? Juist niet! Dinsdag 30 september gaat Groen doet goed officieel van start met een feestelijke activiteitendag op en rondom het terrein van Duurzaamheidscentrum Weizigt. Wethouder Rik van der Linden zal de dag openen en daarmee het startschot geven voor het anderhalf jaar durende programma bomvol leuke doe-dingen in de Biesbosch. Lekker sportief bezig zijn, een spannende speurtocht of juist koken met lekkers uit het bos, er zit voor iedereen iets tussen.

Het gratis programma heeft als doel kinderen van 4 tot 12 jaar kennis te laten maken met de natuur. Spelen in de natuur is namelijk leuk én gezond. De boodschap van Groen doet goed aan alle Dordtse kinderen luidt dan ook: ‘Spring eens op groen’!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s